Menu
Menu

Шумейко Володимир Вікторович

1949

Шумейко Володимир Вікторович — український композитор. Член Національної спілки композиторів України.

Народився 21 січня 1949 р. у селі Глеюватці Дніпропетровської області. Закінчив композиторський факультет Київської консерваторії (1973, клас М. Скорика). Викладав у Рівненському філіалі Київського інституту культури, був редактором видавництва «Музична Україна». Зараз викладає іноземну мову у школі №12 в Ірпені.

Фільмографія
Написав музику до фільмів:

«Ти тільки не плач» (1979),
«Меланхолійний вальс» (1990),
«Для сімейного огнища» (1992),
«Сорочка зі стьожкою» (1992, 3 а),
«Judenkreis, або Вічне колесо» (1996),
«Кайдашева сім'я» (1996).

X
Menu
2024 © Ukrainian Musical World
General partner:
Opera World