Menu
Menu

Поляруш Ігор Анатолійович

1944

Поляруш Ігор Анатолійович — український композитор. Заслужений діяч мистецтв України (1999).

Життєпис
Народ. 8 жовтня 1944 р. у Києві в родині диригента.

Закінчив Київську консерваторію (1972, клас А. Штогаренка).

З 1978 р. працює музичним редактором на студії «Укркінохроніка».

Пише музику для кіно.

Член Національної Спілки кінематографістів України.

Фільмографія
Автор музики до фільмів:

«Подарунок» (1988, т/ф)
«Катерина»
«Селянська доля»
«Усім нам смерть судилась зарання» (1991)
«Людське щастя» (1992, т/ф)
«В пошуках мільонерки» (1993)
«Місяцева зозулька» (1993, т/ф, 5 с)
«Ленін у вогненному кільці» (1993)
«Богдан Хмельницький» (1996)
«Рогатин» (2001)
«Польові випробування української вдачі» (2011, док. фільм; брав участь у кінострічці) тощо.

X
Menu
2024 © Ukrainian Musical World
General partner:
Opera World